Home / Alle producten / Ballonvaart met champagne of ontbijt

Ballonvaart met champagne of ontbijt

Left
Ballonvaart met champagne of ontbijt
Ballonvaart met champagne of ontbijt
Ballonvaart met champagne of ontbijt
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 145,00
OP VOORRAAD
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Met de cadeaubon BALLONVAART kun je zelf gaan ballonvaren of iemand een ballonvaart cadeau doen. 

De cadeaubon zit verpakt in een enveloppe samen met de contactgegevens van de ballonvaarders, zo kan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon de ballonvaarder zelf laten weten wanneer hij/zij het liefst zou gaan varen met de luchtballon. 

Deze ballonvaarten zijn voorzien in de streek van Oost- en West- Vlaanderen. Andere streken zijn mogelijk mits overeenkomst en opleg aan de ballonvaarder.

Zodra de ballon is opgebouwd, kan het avontuur beginnen.  Je krijgt een glas champagne (of bij zonsopgang een ontbijt, een doopcertificaat en een leuke souvenir als herinnering aan je ballonvlucht.  Let wel de ONTBIJTvaarten worden enkel per 4 personen verkocht.

Is ballonvaren veilig? 

Van alle luchtsporten is ballonvaren statistisch gezien de veiligste.  De ballons en piloten zijn onderworpen aan de vereiste veiligheidsnormen en -reglementering, opgelegd door het Bestuur der Luchtvaart.  De piloot moet zicht strikt houden aan bepaalde limieten en omwille van weersomstandigheden (wind, regen, slecht zicht e.d.) en/of luchtruimbeperkingen kan de vaart soms niet doorgaan. 

In geval van slecht weer wordt een nieuwe datum afgesproken.  Wij vragen daarvoor begrip van de passagiers.  Veiligheid eerst.  Bovendien is iedere passagier verzekerd. 

 

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten