Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / FATBOY - the original® / Fatboy Buggle-Up

Fatboy Buggle-Up

Left
Fatboy Outdoor
fatboy Outdoor
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 289,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

Fatboy is steeds inventief en vindt steeds de manier om het gat in de markt te vullen. Men vroeg hen een zak te ontwerpen die zowel in de tuin, binnen, op het strand kon gebruikt worden. De Fatboy Buggle-up werd geboren.

De zakken zijn vervaardigd uit een stevige stof die tegen alle weersomstandigheden is voorzien. Wel wordt er aangeraden om deze zakken tijdens de winter binnen op te bergen. Ze zijn gemakkelijk meeneembaar naar het strand door de riemen die aan de zijkant voorzien werden. Je kan ze gewoon op je rug nemen als rugzak.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten