Home / Nieuwe producten / Extremis PicNik Zitbank en -Tafel

Extremis PicNik Zitbank en -Tafel

Left
picnik
picnik
picnik
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 3.400,00
Transportkosten
België: € 6,00 (bedragen < € 100)
Nederland: € 10,00 (bedragen < € 125)
Bestellen
Omschrijving:

De PicNik is een tafel-zit combinatie voor 2 personen gemaakt uit praktisch onverslijtbaar aluminium. In minder dan een jaar na zijn lancering vindt PicNik vlot zijn weg naar diverse projecten en interieurs…

 

Extra info:

Prijsbeest:

Niet minder dan 5 design prijzen sleepte PicNik in de wacht: ‘Interior Innovation Award’ (Köln, IMM 03), “Les Best of Now” (Paris, 03), nominatie als ‘Best Product’ voor de Henry Van de Velde Prijs 03’ en FX Design Award. En recent ook al de iF design award 2004.

Sculptuur:

Zowel buiten als binnen gedraagt PicNik zich als een object door zijn ingetogen en stijlvolle aanwezigheid. Intelligent materiaalgebruik resulteert in verrassende vormentaal. Een creatie van Dirk Wynants & Xavier Lust. Verkrijgbaar in 5 standaardkleuren. Voor wie meerdere exemplaren gebruikt, zorgt de stapelbaarheid voor opbergmogelijkheid in de winter.

 

Duurzame degelijkheid in vijf kleuren:

Gemaakt uit een halve standaardplaat aluminium van 10mm dik: bijzonder duurzaam en stevig. Pre-chromatisatie en een structuur poederlak afwerking maakt de PicNik bijna onaantastbaar bij buitengebruik. Een keuze uit vijf standaardkleuren zorgt er voor dat aan ieders smaak tegemoet gekomen wordt.

 

Ecologie:

Door de zuinige verwerking van het materiaal (één halve standaardplaat voor één PicNik) wordt afval tot een minimum beperkt: een ecologische gedachte die aan de basis ligt in ieder productontwikkelingsproces binnen Extremis.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten