Laatste nieuwe producten
laser airzooka
Imagilights Cubic
Imagilghts Teardrop
Hi voice recorder
Reiskussen travelbuddy international
Lichtgevende Stuiterballen
In de media
Clickx Donna

ORIGINELE GESCHENKEN.BE:
Originele Geschenken is één van Belgisch grootste en leidende e-commerce bedrijven en bestempeld als ware 'gadget masters' door talloze particuliere- als professionele klanten. Originele geschenken & gadgets vinden, is niet makkelijk! We deelden jullie frustratie, meer nog... We hebben er iets aan gedaan! Ons 'crackerjack' team reist steeds opnieuw naar de 4 uithoeken van de wereld op zoek naar de waarheid, gerechtigheid en het ultieme in stijl èn originaliteit. Gadgets die ècht werken, een glimlach op je gezicht brengen en geen fortuin kosten... Onze website, gelanceerd eind 2004, trekt gemiddeld meer dan 1 miljoen unieke bezoeken aan per jaar! We blijven werken om onze site gebruiksvriendelijk, easy-to-use en interessant te houden, steeds meer aangevuld met extra services zoals Origineel verpakt!, Reminder services, etc ...
Home / Help / Levering: hoe werkt het?
Levering: hoe werkt het?

LEVERINGSVOORWAARDEN *

Wij leveren steeds alle geschenkjes aan huis (of op een door u aangegeven leveringsadres) via de Post. Het pakje wordt door de postbediende (ex-TaxiPost) persoonlijk overhandigd aan de bestemmeling (of in zijn afwezigheid aan een meerderjarig persoon gekend als deel uitmakend van de familie). Indien de bestemmeling over een onthaal of receptie beschikt, wordt de zending op die plaats aangeboden en afgegeven. (indien je bijvoordeeld laat leveren op kantoor of in het bedrijf waar je werkt).

Ben je niet thuis wanneer de postbediende langskomt? Geen probleem! De postbediende zal een kaartje in je bus stoppen met de gegevens van het Post-Depot waar je pakje bewaard wordt. Je kunt vervolgens het pakje binnen de 10 kalenderdagen (aanbiedingsdag niet inbegrepen) afhalen of je kunt De Post contacteren en vragen dat het pakje een tweede maal wordt aangeboden, zonder meerprijs:

  • op het initieel opgegeven leveringsadres;
  • op een ander adres van jouw keuze (ouders, buren, kantoor...) op voorwaarde dat dit adres binnen het bereik van het depot ligt van het initieel opgegeven leveringsadres (betekent meestal dat het binnen dezelfde provincie moet liggen);
  • op een postkantoor in de buurt waar je het zelf kan ophalen. Weet dat elk postkantoor 1 dag per week late openingsuren heeft zodat je eventueel na de werkuren je zending kan ophalen; 
    Zie http://www.post.be/site/nl/postoffice/address/index.html voor een postkantoor in jouw buurt en de respectievelijke openingsuren.
* LET WEL: IN UITERST DRUKKE PERIODES (zoals bv. valentijnsperiode) KAN HET GEBEUREN DAT HET EEN TWEETAL DAGEN DUURT VOORALEER JE JE BESTELLING ONTVANGT. WIJ BLIJVEN OOK IN DEZE PERIODE(S) STREVEN NAAR MAXIMALE SERVICE, MAAR KUNNEN IN DEZE PERIODE(S) NIET ALTIJD 24U LEVERING GARANDEREN.
BESTEL STEEDS TIJDIG PRODUCTEN DIE NIET 'DIRECT LEVERBAAR' STAAN OP ONZE SITE.  HIERVOOR BLIJVEN WIJ AFHANKELIJK VAN DE LEVERTERMIJNEN, GEHANTEERD DOOR ONZE LEVERANCIERS.  VOOR MEER INFO OVER DE EXACTE LEVERTERMIJN VAN EEN PRODUCT, AARZEL NIET ONS TE CONTACTEREN VIA INFO@ORIGINELEGESCHENKEN.BE OF VIA ONZE CHAT-SERVICES. 

Leveringskost


Levering in België
Bestelling +100€ : GRATIS*
Bestelling -100€: 6,00 €
Leveringstermijn: 1 -> 2 dagen
(*) Standaard leveringskost voor alle geschenkbonnen = 6,00 € onafhankelijk het bedrag van de aankoop.

Levering in Nederland - Luxemburg
Bestelling +125€ : GRATIS*
Bestelling -125€: 10,00 €
Leveringstermijn: 3 -> 5 dagen
(*) Standaard leveringskost voor alle geschenkbonnen = 6,00 €     onafhankelijk het bedrag van de aankoop.
Levering in Engeland - Frankrijk - Duitsland
Bestelling +100€ : 15,00€
Bestelling -100€: 15,00€
Leveringstermijn: 3 -> 5 dagen
(*) Standaard leveringskost voor alle geschenkbonnen = 6,00 € onafhankelijk het bedrag van de aankoop.

In uitzonderlijke gevallen kun je geschenkjes vinden met een groot gewicht die minder dan 100€ kosten. Let wel: in deze gevallen rekenen wij de gebruikelijke posttarieven door. Dit wordt duidelijk aangegeven in de checkoutprocedure.


Hieronder vind je nog enkele recente reviews van klanten over onze service (levering):

"Ik heb maandag een order geplaatst en dezelfde dag nog ontving ik een mailtje dat mijn order klaar stond om uitgeleverd te worden. Dus ik verwachtte het pakje de vrijdag, maar nee, het werd al geleverd op woensdag!! De producten zijn megatof en goed verpakt. Ik bestel zeker opnieuw en raad jullie zeker aan aan al mijn vrienden!! Leve Originele Geschenken (en echt: dank je wel!)"
Danielle Scheerens - Utrecht (NL)

"Ik heb de MP3 camera bril ontvangen en ben vrée content! Alles, van bestelling tot levering, was gewoon perfect! Ik bestel in de toekomst zeker nog leuke dingen!"
Sofie Boels - Lier (B)

"Maandag besteld, dinsdag geleverd. Eindelijk een website die zijn beloftes nakomt!! Thx! Je hebt er een nieuwe trouwe klant bij..."
Philippe Jonckheere, Zwevezele (B)